Mielenie miesa w malakserze

Kotleciarka Maga jest prasą do mięsa, której końcem jest podzielenie kawałków mięsa na plastry o właściwej grubości (w zależności od potrzeb, na całej szerokości rozgniecenie posiada taką samą grubość). Praca urządzenia przyspiesza i pomaga proces przygotowania kotletów, zachowując przy tym świeżość, kruchość, soczystość oraz wagę mięsa. Efekt ten gwarantują zespoły specjalnie ukształtowanych noży ze zwykli nierdzewnej, wykonujące precyzyjne nacinanie mięsa, spiralnie umieszczone na wałkach obrotowych.

http://blatykuchennezkamienia.pl/hr-jinx-repellent-magic-formula.html Jinx Repellent Magic Formula Uspjeh i dobrobit u životu

Prasa do kotletów znajduje użycie w klubach gastronomicznych oraz sklepach, gdzie w ofercie można odnaleźć mięso wołowe w części zawijanych zrazów, bitek i befsztyków; mięso wieprzowe rozbite na kotlety schabowe, zawijańce, zrazy wieprzowe, steki, sznycle; mięso drobiowe zrobione na de Volaille; porcje grillowe. Kotleciarka umożliwia przygotowanie sporej sumie rozbitych plastrów w przeciągu niedługiego czasu czasu - ok. 800 części w procesie godziny, przy czym ciało nie zapewne żyć mrożone, ani nie może liczyć kości. Obsługa maszyny stanowi niewyobrażalnie łatwa, dzięki zastosowanym przez producenta Maga będących rozwiązań - półautomatyczne sterowanie, rozgraniczenie przestrzeni roboczej od operacyjnej w projektu zapewnienia ochrony zdrowia osób obsługujących (zabezpieczenie dojazdu do wielcy), zmiany konstrukcyjne, mające prestiż na obniżone o 45% zużycie energii, zmniejszenie czynności pokazujących się na całość cyklu rozgniatania (skrócony godzina pracy), polerowana obudowa o geometrycznych kształtach ułatwia czyszczenie (elementy prasy winnym stanowić czyszczone i suszone po każdorazowym kontakcie z żywnością; zabronione jest mycie całej maszyny strumieniem wody). Cicha praca samego dania i przekładni olejowej to specjalne atuty maszyny. Kotleciarka spełnia wszystkie normy (CE, Dyr. 2006/42/WE, oraz EN 60204-1:2010 - bezpieczeństwo elektryczne). Zalety kotleciarki Maga zostały docenione przez użytkowników oraz jurorów Międzynarodowych Rynków w Poznaniu (odznaczenie złotym medalem). Maga, jako producent akcesoriów do przemysłu spożywczego, składając się na kompetencji oraz uczuciu zdobywanym od 1990 roku odkłada na sytuacja, prostotę, inteligencję rozwiązań, moc i ogromną wydajność. Firma sukcesywnie wzbogaca naszą możliwość o kolejne maszyny: szatkownice, krajalnice, maszyny do mielenia mięsa, tzw. wilki.